ATC Top Plus doo je kompanija čiji brend postoji 11 godina. Osnovani smo kao Društvo za pružanje računovodstvenih i usluga poslovnog savjetovanja.

 

Dinamika današnjeg vremena uslovila je da brzo menjamo oblasti u kojima radimo i stičemo neprekidno nova iskustva i znanja kako bi ostali u trci sa novim tehnologijama i poslovnim izazovima. Biti u vrhu ne znači samo imati mnogo znanja. Biti u vrhu je mnogo više od toga.

 

Naš tim

Svaki član tima ima svoj prostor i priliku da iznese svoje mišljenje, pa je uspjeh zagarantovan. Sama struktura našeg tima i profilna raznolikost dovela je našu firmu do visokog profesionalnog nivoa. Vremenom je sve ovo dovelo do stvaranja pozitivnog imidža firme. Kada u timu imate pravog saradnika i takmičara, pravovremenog kontraša i radoznalog, uz izuzetnog lidera, kao rezultat svega možete da očekujete iskrenu i kvalitetnu saradnju.

 

Vremenom smo gradili nas imidž i kroz kvalitetnu selekciju kadrova doveli smo naš tim do visokog profesionalnog nivao. Vedrog duha i raspoloženja ulazimo u svaki radni dan i rješavamo naše zadatke. Mi ne bismo bili uspješni i svrsishodni da nismo tako raznoliki i drugačiji u svakom pogledu. Slobodno možemo da kažemo da u timu imamo, kao ključ našeg uspjeha:

KONTRAŠA

Svi bi desno, njegov izbor lijevo. Zbog njega svaka odluka se mora dva puta razmotriti.

RADOZNALOG

Stalno postavlja pitanja. Uvijek analizira problem do srži, ali i vodi do pravog rješenja. I da, dovešće vas do ludila, ali najčešće zbog toga sto će vam ukazivati na greške.

KRITIČARA

Nerviraće vas i vjerovatno ćete dolaziti u sukob, ali će i konačan rezultat biti kvalitetniji.

ISKRENOG

Sličan kritičaru, otvoreno ukazuje na mane i propuste.

TAKMIČARA

Zdrava konkurencija nikome ne škodi. To je neko ko uvijek prepoznaje konkurenciju i zato od vas, sebe i ostatka firme traži najbolje.

SAMOUVJERENOG

Neophodan je svakom lideru jer sve sto radi umije da prezentuje na najbolji mogući način. Umije da opčini publiku.

SARADNIKA

Energiju crpi iz dobrih odnosa sa drugima. Dijeli ideje sa timom, timski igrač iz snova.

LIDERA

Pravi lideri konstantno uče. Rukovodeći tim čine pojedinci koji su makar po jednom umijeću ili osobini sposobniji od drugih.

Skromnost je vrlina, čak i u surovom poslovnom svijetu.
Priznanje da postoji bolji od vas je u očima drugih najveći kompliment koji sami sebi možete da date.

Cena uspeha je težak rad, posvećenost poslu, i odlučnost da bilo pobedili ili izgubili, damo sve od sebe zadatku koji nam je bio u rukama."
Vins Lombardi